vrijdag 9 december 2011

Veranderende wereld

Toen we 8 jaar geleden begonnen met het carriereportal Actuaris.info was discretie nog een hot item. Zie ook onze allereerste (papieren!) advertentie in De Actuaris waarbij de insteek was: Bij ons kunt u zich discreet oriënteren.

 Er is veel veranderd. De tone-of-voice veranderde van u naar jij. Het oriënteren naar een baan via vacaturesites heeft veruit gewonnen van andere oriëntatievormen. Dat je op zoek bent naar een baan, deel je met de wereld. Die ´social´ als ze is, ook genoeg te bieden heeft op dat terrein.En dus gaan wij een nieuw tijdperk in. Met behoud van het goede, de overzichtelijke vacaturebank voor actuarissen: www.actuaris.info. Aangevuld met wat de nieuwe media ons te bieden heeft: bloggen, sharen, liken.

We willen dat graag met de wereld delen via dit digitale prikbord. Tenslotte zien wij dagelijks langskomen, wat jou zou kunnen interesseren, als (potentieel) actuaris, actuarieel analist of rekenaar.
We zullen hier de gesprekken delen met vakprofessionals, de nieuwtjes, en natuurlijk, de vacatures.
Onderaan dit blog worden automatisch de nieuwste vacatures en het nieuws van Actuaris.info ingelezen, als ook de PE-punten-agenda.

In de rechterkolom wordt verwezen naar het nieuwste op ons twitteraccount @actuarisinfo, het Youtube-kanaal Letstalkjobs en de Facebook fanpage.

We werken nog aan een Personalia rubriek, en gaan op zoek naar gastbloggers die éénmalig of periodiek bij willen dragen aan dit blog!
Iets voor jou? Stuur dan een bericht naar contact@actuaris.info
Ook eventuele suggesties voor blogonderwerpen zijn van harte welkom!

Geen opmerkingen: