maandag 19 december 2011

De Nederlandsche Bank start Traineeship voor high potentials

Een bijzondere kans voor recent afgestudeerde ambitieuze high potentials: vanaf 1 april 2012 start de Nederlandsche Bank (DNB) voor het eerst met een traineeship. Als trainee bij DNB ga je direct inhoudelijk aan de slag en krijg je de kans om veel te leren vanuit verschillende invalshoeken. We leiden je op tot een breed inzetbare professional!

Gedurende twee jaar doorloop je een programma waarin je werkzaam bent binnen drie verschillende divisies. Je krijgt te maken met uiteenlopende onderwerpen. In iedere functie werk je volop mee, je hebt je eigen verantwoordelijkheden en je leert DNB van binnenuit kennen.


Tijdens je traineeship bieden we je een intensief opleidingsprogramma, waarbij inhoudelijke kennis en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Met dit programma leg je een sterk fundament voor je verdere carrière. Hier vind je meer informatie over De Nederlandsche Bank:
http://www.dnb.nl/bedrijfspresentatie/index.html


Het traineeship is bestemd voor ambitieuze academici met uitstekende studieresultaten en maximaal één jaar werkervaring. DNB heeft goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een startsalaris voor trainees van € 41.347,-- bruto per jaar (inclusief vakantiegeld en 13e maand).

De selectieprocedure voor het traineeship is vrij pittig. We hebben je veel te bieden, maar leggen de lat hoog. Een strenge brief-, cv- en cijferlijstselectie, twee e-assessments en een selectiedag met twee gespreksrondes en een schrijftest. De uiterste datum om te solliciteren is dinsdag 3 januari 2012.

Ga voor alle informatie naar onze website

Geen opmerkingen: