woensdag 11 april 2012

Verantwoordelijkheid werkt motiverend

Merijn Schut is Junior Consultant, Risk Consulting & Software bij Towers Watson
26 jaar jong, lijkt de combinatie van uitdagend en boeiend werk in een inspirerend jong team hem een mooie propositie.
In April vragen we hem wekelijks wat hem die dag heeft bezig gehouden

Nog een maand, dan ben ik klaar met mijn opleiding tot actuaris. Die opleiding heb ik het afgelopen jaar naast mijn consultantwerk gedaan. Dat is pittig, maar vanuit Towers Watson wordt het erg gestimuleerd en –even belangrijk– er wordt ook in geïnvesteerd. Zo heb ik recht op studiedagen en maakt m’n opleiding ook deel uit van mijn targets.

Wat helpt is dat we in ons team vrij gelaten worden onze tijd zelf in te delen. Dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee, maar bij een gedreven jonge club als de onze, werkt dat alleen maar motiverend. Ik werk gemiddeld zo aan twee/drie projecten tegelijkertijd. Die kunnen van heel verschillende aard zijn: detachering, modellering, waardering, review van embedded values etc. Dat maakt het werk lekker afwisselend en zodoende steek je snel veel op.

Ik ben hier begonnen als werkstudent en in de twee jaar dat ik hier fulltime werk, heb ik me snel kunnen ontwikkelen. Het kan snel gaan, mits je ambitieus bent, nieuwsgierig en leergierig. Er lopen hier seniors rond met tientallen jaren ervaring, waaraan ik me graag optrek. De open en weinig hiërarchische sfeer waarin we werken, nodigt daar ook toe uit.

Lees verder:
deel II
http://blog.actuaris.info/2012/04/embedded-value-reviews.html

deel III:
http://blog.actuaris.info/2012/04/embedded-value-reviews.html

Of ga naar alle posts in de rubriek Uit de week van...
http://blog.actuaris.info/p/uit-de-week-van.html

Geen opmerkingen: