maandag 2 april 2012

VSAE Actuariaatcongres 2012

Op 9 mei a.s. zal het VSAE Actuariaatcongres 2012 plaatsvinden. Het congres gaat over de generatiekloof binnen het pensioenstelsel en zal in het teken staan van solidariteit tussen jong en oud en de houdbaarheid van het pensioenstelsel in Nederland. De dag zal onder leiding staan van Irs. Drs. J. Breen AAG (Directeur AG&AI). Het congres zal op 9 mei 2012 plaatsvinden in Felix Meritis, Amsterdam.

’s Ochtends zullen Prof.dr.ir. M.H. Vellekoop (Universiteit van Amsterdam), Mr. Joanne Kellermann (Directeur van De Nederlandsche Bank) en Martin Pikaart (Voorzitter Alternatief Voor Vakbond) spreken. ’s Middags zijn er verschillende presentaties te kiezen. De dag zal uiteindelijk worden afgesloten met een discussiepanel. Het volledige programma is te vinden op http://www.actuariaatcongres.nl/.

Het congres is een ideale mogelijkheid om met elkaar van gedachten te wisselen over solidariteit tussen jong en oud en de toekomst van het Nederlandse pensioenstelsel. De unieke combinatie van jonge studenten en actuarissen uit de praktijk biedt de ideale gelegenheid om met elkaar in debat te gaan. Het congres is aangevraagd voor 6 PE-punten bij het AG.

Inschrijven kan vanaf heden via http://www.actuariaatcongres.nl/.

Geen opmerkingen: