dinsdag 17 juli 2012

Actuaris van het Jaar Prijs 2012

Op de Dag van de Actuaris, wordt ook de prijs Actuaris van het jaar 2012 uitgereikt.

Voor de jaarlijkse toekenning van de Actuaris van het Jaar Prijs komen die professionals in aanmerking die een bijzondere bijdrage, met substantiële en aantoonbare maatschappelijke relevantie, hebben geleverd aan de ontwikkeling en/of toepassing van het actuariaat of het financieel riskmanagement.

Anno Bousema 'Je moet hierbij denken aan vakgenoten die een zichtbare bijdrage hebben geleverd aan de pensioendiscussie of nieuwe inzichten hebben gecreëerd rondom de betaalbaarheid van de zorg. De Johan de Witt prijs van het AG legt de focus op de wetenschappelijke en inhoudelijke ontwikkeling van het vakgebied. Met de Actuaris van het Jaar Prijs willen we ons vooral concentreren op de zichtbaarheid en relevantie van de actuariële professional in de maatschappij', aldus jurylid Anno Bousema.

'Voor de Actuaris van het Jaar Prijs kan iedereen die op één of andere wijze actief is in het actuariële vakgebied worden voorgedragen, zoals Actuarissen, Actuarieel analisten of Financial riskmanagers etc. Kent u iemand die in aanmerking komt voor deze prijs, laat het ons dan weten', vervolgt Anno. 'Ik denk dat het een unieke kans is om op deze manier de beroepsgroep het podium te geven en één van uw vakgenoten de waardering te geven die hem of haar toekomt.' Nomineren

De voordracht kan via onderstaand webformulier worden ingediend. De jury staat onder voorzitterschap van Ronald Latenstein, Voorzitter Raad van Bestuur SNS Reaal en het Verbond van Verzekeraars.

>> Draag iemand voor als Actuaris van het Jaar

Geen opmerkingen: