maandag 15 april 2013

Nomineren voor de Actuaris van het Jaar Prijs 2013 Op 1 oktober 2013 organiseert het Actuarieel Podium de 2e editie van de Actuarisdag. Vorig jaar hebben 125 Actuarissen samen met management en directie van pensioenfondsen, verzekeraars en actuarieel adviesbureaus deze inspirerende dag bijgewoond. Gezien de vele positieve reacties, rekenen we dit jaar op een opkomst van 200 professionals. De Actuarisdag zal ook dit jaar weer in het teken staan van kennisoverdracht, sparren met vakgenoten, netwerken en de uitreiking van de Actuaris van het Jaar Prijs. De dag zal worden aangevraagd voor 6 PE punten.

Voor de jaarlijkse toekenning van de Actuaris van het Jaar Prijs komen die actuarissen in aanmerking die een bijzondere bijdrage, met substantiële en aantoonbare maatschappelijke relevantie hebben geleverd, aan de ontwikkeling en/of toepassing van het actuariaat of het financieel riskmanagement. Actuarissen die bijvoorbeeld een bijzondere prestatie hebben geleverd in het kader van een fusie, implementatie, complex project of koerswijziging of die door hun uitgesproken visie op het vak een voorbeeldfunctie vervullen. Daarbij is de herkenbaarheid en waardering, ook bij het grote publiek, een belangrijk beoordelingscriterium.

Nominatie
Voor De Actuaris van het Jaar Prijs kan iedereen worden voorgedragen, zoals actuarieel analisten, actuarissen (al dan niet lid van het Actuarieel Genootschap) financial riskmanagers en anderen. De voordracht dient goed onderbouwd via het webformulier aangebracht te worden. Het is toegestaan jezelf voor te dragen.

Voordragen kan via dit formulier, klik hier.

Geen opmerkingen: