donderdag 17 januari 2019

Xpertsessie: Aan tafel bij DNB | 7 maart 2019

Vrijwel iedere professional binnen de financiële dienstverlening heeft dagelijks te maken met het werk van DNB. Veelal als een abstracte entiteit die hen spelregels oplegt, in sommige gevallen als gesprekspartner bij de controle daarvan. DNB biedt nu een kijkje achter de schermen voor een selecte groep professionals tijdens een interactieve middag over actuele thema’s.

Heb je je altijd al afgevraagd hoe het werk van de toezichthouder eruit ziet vanuit haar gezichtspunt? Ga je graag eens in discussie over de optimale balans tussen regels en risico’s? Of ben je benieuwd naar hoe de inzet van technologie helpt bij het bestrijden van witwaspraktijken? Dan is dit je kans.


Maatschappelijke dilemma’s
Aan de hand van vijf actuele maatschappelijke dilemma’s maak je kennis met de diverse divisies van DNB. In een kleinschalige setting presenteren betrokken medewerkers een dilemma. Daarna is er ruimte voor overleg en discussie. Je kiest zelf welke dilemma’s je het meest interessant vindt. Na afloop is er mogelijkheid voor napraten tijdens een gezellige borrel.

Opzet programma
Vijf inleiders, allen werkzaam bij DNB, presenteren elk een actualiteit/dilemma. Daarna gaan circa vijf professionals met de inleider in discussie. Er zijn drie ronden van elk een half uur.

Datum: donderdag 7 maart 2019
16:00 – 16:30 | Ontvangst
16:30 – 18:15 | Welkomstwoord, presentatieronden en discussie
18:15 – 19:00 | Plenaire afronding & social drinks

Locatie: DNB, Westeinde 1, 1017 ZN Amsterdam

Details
De komende weken wordt er meer bekend gemaakt over de gekozen actualiteiten / dilemma’s. Het aantal plaatsen is beperkt. Toewijzing geschiedt op basis van volgorde van aanmelding en een streven naar een afgewogen deelnemersveld. Aanmelding en registratie verlopen via XpertDesk. Deze kennissessie is kosteloos. De sessie zal worden aangevraagd voor 2 PE-punten (AG, NBA, VRC, RB, VBA, CFA).

7 maart 2019 | 16:00 uur | Aan tafel bij DNB in Amsterdam.
Schrijf je dan nu in op https://xpertdesk.nl/portfolio/aan-tafel-bij-dnb/

Geen opmerkingen: